Arbetsplatsparkering

Behöver du en parkeringsplats med värme för din bil när du är på jobbet

Vi erbjuder parkeringsplatser vid de flesta kommunala arbetsplatserna, samt vid de kontors- & arbetslokaler vi förvaltar i kommunen

Vid intresseanmälan blir du uppmanad att ange din arbetsgivare, vilket avtal du önskar, när du önskar börja hyra parkering och sök sedan lediga parkeringar. Ja precis så enkelt är det och eftersom det är "först till kvarn" som gäller på många av de parkeringsplatser som vi erbjuder så kan du garanteras den parkering du väljer.

Har vi ingen parkeringsplats ledig på den arbetsplats du önskar parkera vid kan du istället ställa dig i kö med prenumeration. Du får då ett mail så snart en parkeringsplats blir ledig på det valda området.

Avtalsformer
  • Löpande tillsvidareavtal: Ett avtal som löper tillsvidare så länge det ej sägs upp. Priset för en parkeringsplats ligger på 250 kr/månad för ett tillsvidareavtal. Avtalet har 3 månaders uppsägning*. 
  • Helårsavtal: Är du anställd av Storumans kommun kan du istället välja ett avtal där du binder dig under 1 år i taget med automatisk förlängning. Kostnaden för årsavtalet är 1750 kr (faktureras kvartalsvis). Årsavtalet förlängs automatiskt så länge det ej sägs upp. Det är 3 månaders uppsägningstid* om man ej önskar automatisk förlängning.

uppsägningstiden börjar först från sista dagen i den månad då uppsägningen görs