Lokalvårdare till Tärnaby/Hemavan

Umluspen söker lokalvårdare till fjällen.

Om arbetsplatsen
Välkommen till Hemavan Tärnaby som ligger mitt i våra #riktigafjäll. Här finns fjäll, skidbackar, skidspår, midnattssol, sjöar, skoterleder och orörd natur utanför dörren. Den växande destinationen Hemavan Tärnaby som ligger i västra delen av Storumans kommun lockar hundratusentals besökare varje vinter och turismnäringen växer för varje år. I området finns shopping, restauranger, nöjesliv, goda kommunikationer och samhällsservice.

Fastighets AB Umluspen är Storuman Kommuns kommunala fastighetsbolag beläget i Storuman i Västerbottens inland. Vi omsätter ca 55 Mkr och är 39 anställda. Vårt fastighetsbestånd sträcker sig från Gunnarn i öster till Hemavan i väster. Förutom våra egna lägenheter och lokaler så förvaltar vi även kommunens alla skolor, förskolor, kontor, fritidsanläggningar mm.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en lokalvårdare till Tärnaby/Hemavan. Du arbetar ensam och ansvarar för en hög kvalité i utfört arbete.

De huvudsakliga uppgifterna består av att planera och utföra regelmässig städning av lokaler. I arbetet ingår också beställning av material, samt löpande kontakt med våra kunder.
Du kommer att svara för tillsyn och skötsel av utrustning, maskiner och övrigt material.
Du kommer att vara kvalitetsansvarig för det egna utförda arbetet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har SRY- eller PRYL utbildning, eller motsvarande kunskap genom erfarenhet av lokalvård, gärna inom äldrevården, förskola och skola. Meriterande är om du också har erfarenhet av maskinkörning och golvvård. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra, men kan även arbeta självständigt och du har ett gott bemötande.

B-körkort krav.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning. Vi kan komma att tillämpa 6 månaders provanställning.
Anställningens omfattning: 75-100%
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Kontakt: Ulrica Andersson, arbetsledare, 0951-141 75

Vi önskar din ansökan senast 2019-03-30 till:
www.storuman.se/ledigajobb